Home » Kook- en kruidenlessen

Kook-, voedings- en kruidenlessen

Wil je leren omgaan met natuur-, vegetarische en graanvoeding in je dagelijkse leven? Heb je een interesse in medicinale planten? Dan vind je bij De Natuurkeuken kook-, voedings- en kruidenlessen die je beslist zullen boeien!  

Door de coronacrisis is het lesaanbod beperkt. De geplande lessen gaan enkel online door via ZOOM.

Feestkoken - Velt Leieland

12/12/20 om 9:30 - Online cookalong kookles via ZOOM

We maken samen een ecologische feestmaaltijd. Op voorhand wordt een lijstje doorgestuurd welke ingrediënten u best in huis haalt. We zetten onze computer in de keuken en koken samen met de lesgeefster. Sigrid Dewaele, onze zeer ervaren VELT-lesgeefster zal u uitleg geven over de recepten en uw vragen beantwoorden. Er is veel interactie tijdens de les van medemensen die ook meekoken.

We werken met een link naar een ZOOM sessie die ruim vooraf aan alle deelnemers per e-mail wordt doorgestuurd. Een of ander extra abonnement is niet nodig; een kleine basiskennis van pc/tablet gebruik volstaat! Een ontdekkingsworkshop in deze covid19 tijden!

Meer info en inschrijven: 09 380 48 10 - nieuws.leieland@velt.nu

Contactpersoon: Mieke Roelens - Velt Leieland

Feestelijk gebak - Velt Scheldevallei

Dinsdag 1/12/20 om 19:00 

Hoe gezond is uw kerstgebak? Tijdens deze bakles combineren we genot met gezonde voeding en maken we geen lekkernijen met suiker maar met natuurlijke zoetmiddelen zoals diksap, honing, ahornsiroop, rijststroop en kokosbloesemsuiker. Sigrid geeft ons eerst een overzicht van de verschillende natuurlijke zoetmiddelen en nadien gaan we daar samen mee aan de slag tijdens een cookalong Zoom-sessie, ieder vanuit zijn eigen keuken. 

Je krijgt op voorhand de ingrediëntenlijst doorgemaild, op die manier kan je tijdig je boodschappen doen zodat je actief kan deelnemen aan deze cookalong. De cursus, de recepten en de Zoom-link worden je ook op voorhand bezorgd via de lesgeefster. 

Meer info: annemie.de.kocker@telenet.be of 09 384 66 97

Contactpersoon: Annemie De Kocker - Velt Scheldevallei

Mini herboristencursus lente '21

Nieuwe data & programma volgen binnenkort

Baklessen honing-desembrood

Het programma van de baklessen vind je op www.devijfkant.com.

 

 

 

 

 

Jaaropleiding Vegetarisch Koken 21-22

Start september 2021 - nog geen nieuwe data