Wie zijn wij

In 2012 richtte Sigrid Dewaele De Natuurkeuken op. Sindsdien is De Natuurkeuken een kookschool voor vegetarische en antroposofische voeding maar ook voor kruidenlessen en -workshops. Ze is tevens lesgever voor Velt en Vorming Plus. Daarnaast geeft Sigrid voedingsadvies op antroposofische basis, via een naamanalyse. Welke invloed natuurvoeding op je gezondheid uitoefent, heeft Sigrid zelf doorleeft. Ze volgde in binnen- en buitenland diverse cursussen en opleidingen. Daarnaast werkte ze een aantal jaren in een natuurwinkel en op een bioboerderij. Ze ontdekte hoe belangrijk de landbouwmethode is voor onze dagdagelijkse voeding. Tevens ervoer ze zelf de gunstige invloed van granen op de gezondheid. Deze twee laatste aspecten brachten haar op het idee om een webshop in biodynamische voeding op te richten zodat mensen makkelijker hun weg konden vinden naar deze gezonde, heilzame en geestelijke voeding.

Naast voeding nemen ook kruiden een belangrijke plaats in. De kruidenmicrobe heeft ze meegekregen van haar grootouders die kruidentelers waren in de Vlaamse Ardennen. Als herborist geeft ze haar kennis door via kruidenlessen en -workshops alsook bij kruidenadvies. 

Sigrid Dewaele: natuurvoedingskundige, antroposofische voedingsconsulent, vegetarische kok, herborist/kruidenverwerker, auteur